Dag voor het Leven 23 mei

Geachte heer/mevrouw,

Elk jaar worden in Nederland 30.000 kinderen geaborteerd. De wereld kijkt toe en doet er niets tegen. Sterker nog, de wereld propageert abortus als oplossing voor onwelgevallige bijproducten van de vrije seksualiteit.

Stichting Recht Zonder Onderscheid zet zich in voor de rechten van het ongeboren leven. Een actueel onderwerp nu prenatale screening het steeds makkelijker maakt om de ‘onwelgevallige bijproducten’ tijdig op te sporen en te verwijderen.

Het ongeboren leven als speelbal van artsen, juristen en politici – daar gaat de Dag voor het Leven van 23 mei over. In de bijgevoegde flyer vindt u meer informatie. Wij hopen van harte dat u aanwezig bent op 23 mei, wanneer u komt vragen we u om u aan te melden via e-mail of telefoon.

Wij waarderen het enorm als u wilt helpen bij verdere verspreiding van de Dag voor het Leven. Eerst en vooral door uw naasten – familieleden, vrienden, parochianen – te wijzen op de Dag voor het Leven. Of door flyers te leggen bij bijvoorbeeld uw parochie.

In Christo,

Stichting Recht Zonder Onderscheid

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s