Eerherstel

H. Hoofd van Jezus


Gebed

http://www.teresahigginson.wordpress.com http://www.teresahigginson.wordpress.com

Eeuwige Vader, ik offer U op, het Heilig Hoofd van Jezus, bedekt met bloed, zweet, stof en spuug, tot eerherstel voor de misdaden van atheïsten, goddelozen, godslasteraars en schenders van Uw heilige Naam, van de Zondag en de heilige Feestdagen.

Moge de meest heilige, meest gewijde, meest geliefde, meest mysterieuze en onuitsprekelijke Naam van God altijd geprezen, gezegend, bemind en verheerlijkt worden, zowel in de Hemel als op aarde, door al God’s schepselen en door het Heilig Hart en Hoofd van Onze Heer Jezus Christus in het Heilig Altaarsacrament. Amen.

Gebed tot de H. Jozef
Wij groeten u H. Jozef, rechtvaardig bevonden, de Heer is met U. Gij zijt uitverkoren als hoofd van de Heilige Familie en gezegend is Maria Uw bruid, altijd Maagd, Heilige Jozef voedstervader van God de Zoon, bid voor ons zondaars, nu en in ‘t uur van onze dood. Amen.

Gebed tot de H…

View original post 65 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s