Gebed ter ere van God de Vader (november 2015)

Optimist tot in de kist


god-the-father-largeGebed ter ere van God de Vader

Zondag 1 november vieren we het feest van Allerheiligen, het is tevens de eerste zondag van de maand november. Wij vestigen uw aandacht op de devotie tot God de Vader. Laten we de voorspraak van alle heiligen inroepen dat de Kerk eens in de liturgie een jaarlijkse feest zal instellen ter ere van God de Vader, in het begin van de maand augustus, zoals de Hemel ons dat bekend gemaakt heeft langs Moeder Eugenia.

Gebed

O mijn God, mijn liefhebbende Vader,

ik aanvaard met liefde en dankbaarheid Uw bescherming.

Uw Godheid omringt voor eeuwig mijn ziel.

Ik buig neer in nederige dankzegging

en bied U mijn diepe liefde

en mijn trouw aan U, mijn geliefde Vader, aan.

Ik smeek U om mij en mijn geliefden te beschermen.

En ik wijd mijn leven aan Uw dienst voor eeuwig en altijd.

Ik houd van U…

View original post 393 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s