De rozenkrans verdedigt en beschermt het geloof

Jan Leechburch Auwers

‘Men kan er staat op maken dat in de gezinnen en in de volken waarbinnen de praktijk van de Rozenkrans bewaard is gebleven zoals voorheen, men niet hoeft te vrezen dat de onwetendheid of het vergif van de dwaling het geloof zal vernietigen’, aldus Paus Leo XIII.

Voordat ik deze uitspraak van Paus Leo XIII kende, heb ik bij het verdedigen en propageren van het Rozenkransgebed steeds deze stelling geponeerd:

“Wie dagelijks met eerbied en aandacht het Rozenkransgebed bidt en aldus de voornaamste geheimen van het Geloof al biddend overweegt, hoeft niet te vrezen dat hij zijn geloof verliest, want onder Maria’s bescherming en voorspraak blijven deze geloofsgeheimen veilig voortleven in zijn geestelijk leven”.

Jan Leechburch Auwers

View original post

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s