Oops

Geef Mij je liefde

Vandaag is mijn andere website verwijderd: https://kerkplaats.wordpress.com

Your site has been suspended from WordPress.com for violating the Terms of Service.

Reden?

Ik weet het niet. Ik was onderstaand bericht van pater Daniel op de website aan het plaatsen toen ‘alles’ plotseling van het scherm werd verwijderd! Steeds meer websites verdwijnen uit het zicht wegens C….. .

Nieuwsbrief Pater Daniel, 29 januari 2021

Goede Vrienden,

Het Westen is het Noorden kwijt! De westerse beschaving heeft in belangrijke mate haareigen wortels verloochend, waardoor de verschillende niveaus van desamenleving ontwricht worden. Het geestelijk onbehagen onder de mensen blijkt al jaren alleen maar toe te nemen, wat in verschillende vormen tot uiting komt: verwarring, angst, depressie, gemis aan levenszin, ziekteverzuim, burn-out, wanhoop, zelfdoding. Sinds vorig jaar is dit psychisch lijden nog spectaculair gestegen. Terwijl het de taak van de staat is te zorgen dat de burgers voldoende vrijheid en privacy hebben om…

View original post 578 woorden meer