Woord van mijn engelbewaarder voor mij – 10 januari 2015

Woord van mijn engelbewaarder voor mij

“De engelbewaarders hebben meerdere malen van de Heer verlof gekregen zich te laten zien, zoals aan de H. Pater Pio of de H. Lemma Galgani. Gewoonlijk voedt het geloof zich door het onzichtbare. “Zalig zij die geloven zonder gezien te hebben” (Joh.20,29), zegt Jezus. We zullen elkaar zien in het hemels Jeruzalem, in de verblindende schoonheid van het goddelijk Leven. Voer tot dan moedig de strijd van de verovering van het Paradijs. Ik ben getrouw in een voortdurend gebed aan jouw zijde.” >>> http://engelbewaarder-site.jouwweb.nl/01-15-januari

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s