Je Engelbewaarder: “Bidt zonder ophouden”


Woord van je Engelbewaarder:Bidt zonder ophouden (1Tess.5,16). Neem dit geïnspireerd woord van de apostel letterlijk op. Bid ’s morgens bij het ontwaken, ’s avonds bij het slapengaan. Bid bij het ontbijt, bid als je werkt, bid als je rust, bid in alle omstandigheden. Eenvoudig door Hem elke nieuwe fase van de dag op te dragen; door jouw hart even te verheffen tot God, vervul daarna jouw taak. Zo zullen jouw werk, voedsel, verplaatsing, en rust helemaal gebed worden, in gehoorzaamheid aan de dringende oproep van de apostel Paulus. Neem van nu af die goede gewoonte aan. Telkens vergezel ik je in het gebed…”


2 gedachten over “Je Engelbewaarder: “Bidt zonder ophouden”

  1. Hartelijk bedankt Eerwaarde voor het woord van vandaag van Je Engelbewaarder te mogen bewonderen, is inderdaad een heel goede gewoonte te gehoorzamen aan aan de oproep van de apostel Paulus, en geholpen ben je zeker en vast. Is heel vriendelijk van jou .Vriendelijke groet Walter.<3

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s