Boodschap van je Engelbewaarder voor 1 en 2 maart


thllll1 maart

Weldra is het lente. Nu hij nadert, keren we ons allebei naar de geliefde Vader wiens verrukkelijk Aanschijn ik zonder ophouden aanschouw. Hoe leer je Hem kennen? Jezus antwoordt op deze vitale vraag: Jezus kennen is de Vader kennen (vgl.Joh.8,19). Het is in de omheining van de Tempel van Jeruzalem dat Christus dit mysterie heeft geopenbaard. Je kent Jezus in Zijn Evangelie.

2 maart

Veracht nooit iemand. Zie hoe Jezus de overspelige vrouw behandelt. Eerst redt Hij haar leven. Dan spreekt Hij tot haar op een uiterst zachte toon. Zijn woorden “ook Ik veroordeel u niet” (Joh.8,11) is meer waard dan alle preken van de wereld. Zoals Jezus echter moet ook jij nooit nalaten aan te dringen op een “Ga, en zondig niet meer”.


Een gedachte over “Boodschap van je Engelbewaarder voor 1 en 2 maart

  1. Dit is op walterbotteldoorne herblogden reageerde:
    Hartelijk bedankt eerwaarde, voor de Boodschap van onze Engelbewaarder voor 1 en 2 maart. Kleine woorden, maar grote daden..Heb deze op pinterest geplaatst, is er iets niet goed, zeg het gerust maar . vriendelijke groet Walter ❤ één in gebed.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s