Pastoor van Buijtenen toont zijn religieuze en menselijke kant


Markant pastoor Van Buijtenen

Een uitzending over pastoor Christof van Buijtenen van lokale omroep LOVO op 12 juni 2011. In deze Markant ontmoet Huub Groenland Pastoor Christof van Buijtenen. Zij bespraken vele zaken waarin onze Pastoor van Buijtenen zowel zijn religieuze als zijn menselijke kant toont. Dit item was een onderdeel van de LOVO uitzending van 2011-06-12.Een gedachte over “Pastoor van Buijtenen toont zijn religieuze en menselijke kant

  1. Pastoor van Buijtenen toont zijn religieuze en menselijke kant, en het is de moeite waard om naar te kijken en luisteren. Hartelijk bedankt eerwaarde, ik wens je nog een gezellige dinsdag toe met vriendelijke groeten van Walter. één in gebed.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s