Boodschap van je Engelbewaarder voor jou – 4 maart 2015


4 maart

Jezus volgen is de weg van het geluk. Het is geen pad dat overloopt van plezier. Wel van vreugde, maar geen verstrooiing. Gedenk de woorden van Jezus: “Wie Mijn volgeling wil zijn, moet Mij volgen door zichzelf te verloochenen en elke dag opnieuw zijn kruis op te nemen” (Lc.9,23); en Hij voegt eraan toe: “Ja, Mijn juk is zacht en Mijn last is licht” (Mt.11,30). Het is de wereld die een zwaar juk oplegt. Het overgaan van de wereld naar Jezus is de last van het leven verlichten. Verstevig voortdurend de liefdesband met Jezus.


Een gedachte over “Boodschap van je Engelbewaarder voor jou – 4 maart 2015

  1. Gedenk de woorden van Jezus: “Wie Mijn volgeling wil zijn, moet Mij volgen door zichzelf te verloochenen en elke dag opnieuw zijn kruis op te nemen” (Lc.9,23);en Hij voegt eraan toe: “Ja, Mijn juk is zacht en Mijn last is licht” en (Mt.11,30) Is al zo klaar als een klontje we meten de last verdragen met een lach op het gezicht, we kunnen nooit terug doen, wat Hij voor de mensheid heeft gedaan. Bedankt Heer Jezus Christus voor het Kruis.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s