Dokters waarschuwen wereldwijd geen Covid vaccin te nemen – ‘Massaal experiment’

Geef Mij je liefde

NieuwsbriefFranklin ter Horst,11-01-2021

Dokters waarschuwen wereldwijd geen Covid vaccin te nemen

In een poging om Big Pharma Corporate Media en Big Tech censuur te bestrijden,proberen artsen over de hele wereldverwoed de massa te waarschuwen voor de verwoestende effecten van de experimentele COVID-vaccins. Diverse landen zijn inmiddels begonnen het nietsvermoedende publiek te vaccineren, bijgestaan ​​door strijdkrachten over de hele wereld. Wat zou deze artsen, verpleegsters, wetenschappers en andere gezondheidswerkers kunnen motiveren om zo’n gepassioneerd pleidooi te houden? Wat hebben ze te winnen door de tijd te nemen om het publiek voor te lichten over de verborgen gevaren van een nieuwe klasse vaccins die inmiddels worden toegebracht aan de burgers van landen over de hele wereld? Ze hebben niets te winnen en veel te verliezen, inclusief hun carrières, en mogelijk zelfs hun leven, dus waarom doen ze dit? Waarom worden deze artsen en professionals gecensureerd als de…

View original post 1.097 woorden meer