Vertrouw al je tijd aan God toe

Vertrouw al je tijd aan God toe


Tegenwoordig kom je heel wat mensen tegen, die het christelijke geloof niet kennen of ze hebben moeite om te geloven. Ze kunnen de onrechtvaardigheid in de wereld, oorlogsgeweld, hongersnood en rampen niet rijmen met een liefdevolle God. Als die zou bestaan, dan zou die volgens hen ervoor moeten zorgen dat alles op rolletjes loopt. Pijn, lijden en verdriet zijn vaak onverteerbaar en daardoor kun je opstandig worden, maar op lange termijn kan het mensen de ogen openen voor een andere werkelijkheid. Een die we nog niet kunnen zien, maar die wel degelijk bestaat. Daarvoor is het goed je te verdiepen in de reden, waarom Jezus naar onze wereld is gekomen. Hij wil ons allen het licht van de hoop schenken en daarvoor is Hij mens geworden. Hij laat ons met heel Zijn leven zien, dat God ons nabij is en lijden nooit het laatste woord heeft. Hij bevestigt ons in het geloof aan een God die bestaat en die pure Liefde is. God wordt mens in Jezus Christus en biedt ons een leven aan samen met Hem. Een leven dat geen einde kent en ons uiteindelijke voert naar het volmaakte geluk. Stellen we ons open voor deze boodschap, die alleen begrepen kan worden als Gods Geest ons kan raken en bezielen om te komen tot het geloof, dat God mensen kan bijstaan en optillen tot een nieuw en eeuwig bestaan…

Verkondig het evangelie, hoe dan ook, waar dan ook, wanneer dan ook…Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s