Volle aflaat deze avond op Allerzielen

Het kan nog deze avond, tenminste als u vandaag naar de H. Mis bent geweest!

44-purgatoire3Speciaal vandaag kan men een volle aflaat verdienen voor een ziel van het vagevuur. Een aflaat betekent dat een overledene volledig vrijgesproken wordt van loutering en direct de Hemel kan binnengaan. Hoe kan men deze aflaat verdienen?
Door vandaag in staat van genade in de kerk het onze vader, de geloofsbelijdenis mee te bidden en deel te nemen aan de H. Communie. Men kan slechts één aflaat verdienen, en niet meerdere zoals vroeger.
Wanneer we onze overledenen deze diensten bewijzen, zullen ze ons zeer dankbaar zijn en op hun beurt ons bijstaan met hun gebed en voorspraak, want we zijn en blijven met hen verenigd en eens zullen ze ons vol blijdschap ontvangen bij hen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s