Moeder van de Verlossing: De dagen in de aanloop naar de komst van de Antichrist zullen dagen van grote feestelijkheden zijn

Jezus tot de Mensheid

27 april 2014

Mijn lieve kinderen, sta toe dat het Licht van God op jullie neerdaalt, aangezien de plannen om de wereld op de Tweede Komst van Mijn Zoon, Jezus Christus, voor te bereiden, voltooid zijn. Alle dingen zullen nu overeenkomstig de Heilige Wil van God gebeuren en Ik vraag dat jullie het gebed benutten als jullie grootste wapenrusting, naarmate de strijd om Gods kinderen heviger zal worden. Anders dan in vorige oorlogen zal de strijd om zielen zeer verwarrend zijn omdat de vijand als vriend gezien zal worden, terwijl de ware Kerk van Christus als de vijand bestempeld zal worden.

Hoe sterk zullen jullie moeten zijn als jullie een ware christelijke soldaat willen worden! Jullie mogen nooit buigen voor de druk om de godslasteringen, waarvan jullie gevraagd zal worden om er in het openbaar en voor de altaren van Mijn Zoon aan deel te nemen, uit te spreken. Wanneer…

View original post 524 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s