De plannen werden door de onheilige drie-eenheid opgesteld, waarbij alles wat waar is, uitgebannen zal worden

Jezus tot de Mensheid

15 oktober 2013

Mijn zeer geliefde dochter, het is Mijn verlangen dat al Mijn priesters, uit elk christelijk kerkgenootschap, de allerheiligste Sacramenten beginnen te beschermen. Degenen in de Katholieke Kerk zullen de eersten zijn, die de vernietiging en de ontheiliging van de Sacramenten zullen meemaken. Diegenen die Mij, Jezus Christus, trouw zijn, zullen naarstig voorbereidingen treffen voor deze vreselijke woestijn waarin Mijn Kerk gestort zal worden. Jullie moeten je nu voorbereiden want het zal door jullie trouw zijn, dat al Gods kinderen in staat zullen zijn om de Sacramenten in hun heilige staat te ontvangen.

Tot alle andere Christelijke Kerken zeg ik dit: Herinner jullie Mijn belofte om terug te komen op de grote en glorieuze dag van Mijn Tweede Komst! Weet ook dat in de jaren die daar aan voorafgaan, al diegenen die Mij volgen met vreselijke beproevingen te maken zullen krijgen. Diegenen die in al jullie kerkgenootschappen…

View original post 407 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s