Canadese klokkenluider onthult: nieuwe lockdown om het ‘World Debt Reset Program’ te introduceren

EINDTIJDKLOK

Een Canadese klokkenluider is naar buiten gekomen met de plannen van wereldleiders om – middels het afdwingen van almaar strengere coronamaatregelen en nieuwe lockdowns – een nieuwe wereldeconomie te ontwikkelen, één die medisch fascisme introduceert als een permanente manier van leven: dit omvat een vereiste om gevaccineerd te zijn als men wil deelnemen aan het normale leven, en een universeel basisinkomen (beter bekend als “helikoptergeld”, iedereen gratis geld geven, waardoor het geld op de duur waardeloos wordt) te introduceren. Dit is het Wereld-schuldenresetprogramma (World Debt Reset Program), en onderdeel van de ‘Grote Reset‘, zoals aangekondigd door Klaus Schwab van het World Economic Forum, dat steevast samenwerkt met de Bill & Melinda Gates Foundation.

De klokkenluider is lid van de Liberale Partij, en maakt deel uit van het Strategic Planning Committee van Canada, dat rechtstreeks opereert onder het bestuur van Canada’s Bureau van de Eerste Minister (PMO).

Wereldleiders…

View original post 1.254 woorden meer