Nog een waarschuwing- dit keer van de Italiaanse zienster Gisella Cardia

EINDTIJDKLOK

De Mariale verschijningen in Trevignano Romano, in Italië, aan Gisella Cardia zijn relatief recent. Ze begonnen in 2016, volgend op haar bezoek aan Medjugorje en de aankoop van een beeldje van Onze Lieve Vrouw, dat bloed begon te wenen. Onlangs verleende een aartsbisschop een Nihil Obstat voor de Poolse vertaling van haar tweede boek ‘In Cammino con Maria‘ (Onderweg met Maria). De verschijningen gaan soms gepaard met uiterlijke tekenen en enkele van de profetieën zijn reeds in vervulling gegaan, zoals toen ze in september 2019 de boodschap kreeg dat China de bron zou zijn van een nieuw virus. In de boodschappen klinkt de urgentie om zich voor te bereiden op de komende harde tijden.

We geven enkele uittreksels van de recentste boodschappen:

Jezus op 28 juli:

Mijn broeders en zusters, bedankt dat jullie hier in Mijn huis en in gebed zijn samengekomen. Broeders en zusters, Mijn kinderen, op…

View original post 1.379 woorden meer