Interview op Radio Maria over Rachel’s Vineyard

Geef Mij je liefde

“Rachel schreit om haar kinderen en wil niet worden getroost, omdat ze er niet meer zijn. Dit zegt Jahwe: Houd op met schreien, droog uw tranen. Er is uitkomst voor uw lijden – godsspraak van Jahwe -: uw kinderen keren terug uit het land van de vijand. Er is hoop voor de toekomst: ze komen terug naar hun eigen land.” Jeremia 31, 15-17

Rachel’s Vineyard (Rachels Wijngaard) biedt specifiek voor vrouwen na een abortus hulp aan met hun retraites. In een kleine retraite-setting worden zij door een team van getrainde begeleiders (bestaande o.a. uit: een ‘Vineyard’ mentor/counseler, een ervaringsdeskundige én een priester) geholpen deze traumatische gebeurtenis(sen) te verwerken. Rachel’s Vineyardis een veilige plek om je leven te vernieuwen en opnieuw op te bouwen na het trauma van abortus. De genezingsweekenden bieden een ondersteunende, vertrouwelijke en niet-veroordelende omgeving waar vrouwen (als ook mannen) de pijnlijke post-abortieve emoties kunnen verwerken.

Bij…

View original post 151 woorden meer