“Het is tijd” – Genezing na abortus voor moeders (en vaders)

Luister en geef gehoor

‘Vader en Baby’ (foto: Simon Dannhauer / Shutterstock)

Er zijn miljoenen mannen met een abortus-ervaring die baat zouden kunnen hebben met een Rachel’s Vineyard retraite.

Geschreven door een vader, 13 oktober 2022

“Ga je ooit op een Rachel’s Vineyard retraite?” vroeg de priester na mijn biecht.

Ik schudde mijn hoofd en keek op. Het was zo’n onverwachte vraag – en het trok zeker mijn aandacht. Rachel’s Vineyard, Rachel’s Vineyard… Ik wist dat het iets te maken had met genezing na een abortus. Ik had gezegd dat ik tientallen jaren geleden aan een abortus had meegewerkt tijdens mijn belijdenis in de biecht, maar ik had absolutie ontvangen en geprobeerd het achter me te laten. Mijn vrouw wist ervan, en een paar goede vrienden, maar het was over en uit. Waarom zo’n tragische gebeurtenis opnieuw herhalen? Wat heeft het voor zin?

“Je moet er eens over nadenken”, vervolgde mijn biechtvader. “Het klinkt…

View original post 102 woorden meer