Afscheid pastoor Geudens in Afferden

Geef Mij je liefde

Op dinsdag 26 januari kreeg het kerkbestuur te horen dat pastoor Geudens op 31 januari zijn laatste H. Mis in Afferden zou opdragen. Het was te laat om alle parochianen hiervan op de hoogte te brengen. De H. Mis werd echter toch door de dertig toegestane mensen bezocht en na afloop van de Mis en een woordje van het kerkbestuur, werden de aanwezigen, op gepaste afstand en onder het genot van een kopje koffie, in de gelegenheid gesteld om met een elleboogknikje afscheid te nemen van pastoor Geudens.

Het afscheidswoordje, waarin alle parochianen zich kunnen herkennen, zullen wij hierbij toevoegen.

Beste pastoor Geudens,

In oktober 2019 kregen wij van het bisdom het bericht dat er een tijdelijke vervanger voor pastoor Reijnen benoemd was; pastoor Jack Geudens. Het zou echter maar voor een periode van hoogstens 4 tot 5 maanden zijn.

Meneer pastoor, ik herinner me nog uw 1e mis op…

View original post 315 woorden meer