Pastoor neemt afscheid van Siebengewald

Geef Mij je liefde

Siebengewald | Afgelopen zaterdagavond 30 januari 2021 heeft de parochie Sint Joseph in Siebengewald afscheid genomen van pastoor Jack Geudens. Gedurende 15 maanden hebben de parochianen een goede band op kunnen bouwen met de waarnemend pastoor en zij vinden het dan ook spijtig dat hij nu alweer moet gaan.

“Van begin af aan wisten we dat pastoor Geudens een tijdelijke aanstelling had totdat er een nieuwe pastoor benoemd zou worden in deze regio. Dit proces is overigens nog steeds niet afgerond”, zo laat de koster van de parochie, Henk Weerts ons weten.

Namens de parochie en het kerkbestuur werd hem na de Heilige Mis een passend cadeau aangeboden in de vorm van een “Bessembiender” wat goed in de smaak viel. Vervolgens nam de scheidend pastoor het woord waarin hij memoreerde dat hij zich steeds erg goed had thuis gevoeld in Siebengewald.

“Wij wensen dan ook dat hij in Sittard, waarvan…

View original post 258 woorden meer