LKZ: Boodschappen van de Barmhartige Liefde

Legioen Kleine Zielen van het Barmhartig Hart van Jezus

16 MEI 1966

Jezus: Ik zal u nooit meer geven dan gij kunt dragen.

Marguerite:Gij zijt mijn sterkte, Jezus.

JezusJa, kind. Maar Ik heb medelijden met uw menselijke zwakheid.

Hoe groter uw verlangen, des te groter uw liefde. Verlang met al uw krachten naar het Rijk van mijn liefde in de wereld! Verlang naar mijn glorie! Verlang naar de bekering van de volkeren! En verlang naar mijn vrede voor al mijn kinderen!

Bewaar in alle omstandigheden uw waardigheid als kind van God. Geef Mij heel de verantwoordelijkheid in al wat gij doet en onderneemt tot meerdere eer en glorie van Mij.


30 MEI 1978

Jezus

Ge weet, mijn kind, dat men de Liefde niet ziet, zelfs niet als ze daar is. Men voelt ze aan; men beleeft ze. Men laat ze zachtjes sudderen zonder te weten wat de goed bereide schotel te bieden heeft voor de gasten. Soms zwijgt de Liefde…

View original post 534 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s