We bidden voor vrouwen die spijt hebben van een abortus

Legioen Kleine Zielen van het Barmhartig Hart van Jezus

De gebedsgroepen te Broeksittard (o.l.v. pastoor Geudens) en te Valkenburg (o.l.v. de proost pastoor Burger) zijn verbonden met het nieuwe initiatief van r.k. hulpverlening aan vrouwen na een abortus.

Tijdens gebedsavonden met name in Broeksittard wordt gebeden ter intentie ven genezing van vrouwen en ook mannen die de abortus betreuren. Ter informatie het volgende:

“Genezing van pijn vanwege een abortus: r.k. hulpverlening voor verwerking van abortus gedurende eenweekend”

Rachels Vineyard poster A4-page-001 (1)

Rachel’s Vineyardis een veilige plek om je leven te vernieuwen en opnieuw op te bouwen na het trauma van abortus. De genezingsweekenden bieden een ondersteunende, vertrouwelijke en niet-veroordelende omgeving waar vrouwen en mannen de pijnlijke post-abortieve emoties kunnen verwerken.

Rachel’s Vineyardkan helpen om Gods liefde en barmhartigheid op een diep niveau te ervaren. Het is een plaats waar mannen en vrouwen, vaak voor de eerste keer, hun diepste gevoelens over abortus kunnen uiten en delen.

Rachel’s Vineyardis een plaats…

View original post 314 woorden meer