Wereldwijde weerstand groeit tegen oorlogsdaden tegen de mensheid

Geef Mij je liefde

Pater Daniël Maes, een Belgische priester van de Abdij te Postel, woont nu in een klooster in  Syrië. Regelmatig stuurt hij me nieuwsbrieven over de oorlog aldaar, maar ook over de oorlog rondom corona.

Pater Daniël Maes over de corona-epidemie en zijn visie erop:

Toen het corona virus uitbrak verklaarden de politieke wereldleiders onmiddellijk: wij zijn in oorlog! Ze wilden de volle aandacht van de bevolking vestigen op dit virus en de mensen angst aanjagen. Alom werden overdreven cijfers verspreid en steeds meer doden in het vooruitzicht gesteld, zonder enige redelijke grond. Wereldwijd werden draconische maatregelen genomen, waardoor miljoenen mensen hun inkomen verloren en in armoede geraakten.

(..) Een club van superrijken, gesteund door Wall Street, het militair-industrieel complex, de Big Pharma, die de politici en de media beheersen, willen steeds rijker worden, de armen uitschakelen met alle menselijke waarden van leven, gezin en samenleving. Hiervoor willen ze dat permanent…

View original post 443 woorden meer