R.-M. Demeyer: Getuigenis van Gods Liefde in mijn leven

De Argeloze Duif

Getuigenis van Gods Liefde in mijn leven

door Rose-Marijke Demeyer

Eerst en vooral wens ik jullie een zalige kersttijd toe, een mooie tijd waar we naar het Goddelijk Kindje Jezus gaan kijken, samen bij Maria en de H. Jozef.

Een mooie periode om eens stil te staan bij ons eigen leven, en te overwegen hoe ons leven tot nu toe geweest is. Een tijd van vernieuwing, vernieuwing van onze harten, onze zielen, een tijd waarin we nu nog meer dan op andere momenten in het jaar de kans krijgen om met vernieuwde moed en ijver te herbeginnen en ons leven een zinvolle betekenis te geven, niet alleen voor onszelf, maar misschien nog meer naar onze naasten toe.

Vanuit deze overweging op mijn eigen leven ben ik tot de beslissing gekomen jullie deze brief te schrijven.

Zo’n 12 jaar geleden is mijn leven voorgoed veranderd. Ik werd van de ene ziekte…

View original post 2.117 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s