IK ZAG HEM WENEN IN DE HOF VAN OLIJVEN!

Greeth's Blog

Uit het boek “Hij en ik”, van Gabriëlle Bossis. blz. 99 en blz. 76.

dsci0701-2
Misschien ziet u uw eigen Engelbewaarder wel, hier op deze afbeelding.

Enige weken geleden tijdens de wekelijkse Aanbidding was ik intens bij Jezus in de Hof van Olijven om Hem te troosten; ik veegde zijn gelaat af en kuste hem op Zijn voorhoofd om Hem alle liefde te geven! Wat een bijzondere gewaarwording toen ik las in het boek “Hij en ik” op blz. 99, dat ik echt bij Hem ben geweest in de Hof van Olijven; onuitsprekelijk ontroerend van onze Ingoede Hemelse Vader, grootste mysterie van “Tijd en eeuwigheid”.!! Greeth.

HEILIGE UREN 1943.

Ik zag Hem wenen in de Hof van Olijven en vroeg Hem zijn tranen te laten vloeien in mijn hart.
Ik zag bij momenten de opbeuring die mijn vrienden Mij in de loop der tijden zouden geven. Ik zag hun groot verlangen…

View original post 576 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s